Vakantieparken Steiermark - Oostenrijk

Oostenrijk Karinthië Niederösterreich Salzburgerland Steiermark Tirol
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Steiermark Wanneer u naar Stiermarken komt, kunt u volop genieten van een veelzijdige vakantie met zowel natuur als cultuur. Op de vakantieparken zijn ondermeer bungalows en appartementen te huur..
Algemene informatie over Steiermark

Steiermark oftewel Stiermarken ligt in het zuidoosten en grenst aan Slovenië. De hoofdstad, Graz, werd in 2003 uitgeroepen tot de cultuurhoofdstad van Europa. Deze deelstaat staat ook wel bekend als het groene hart van Oostenrijk, mede door de prachtige bossen langs de rivieren en de groene heuvels.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Steiermark

Wanneer u naar Stiermarken komt, kunt u dus genieten van een veelzijdige vakantie met zowel natuur als cultuur. Door het gebied stromen de rivieren Mur en de Enns, dwars door de bossen. De rivieren nodigen u uit om langs te wandelen of fietsen, het kabbelende water heeft een rustgevende werking. Verder vindt u in het zuiden en oosten de groene heuvels, weer erg mooi om doorheen te fietsen, telkens zult u van een mooi uitzicht kunnen genieten. U kunt hier verder klimmen, wildwatervaren en bergwandelen.

Graz, de hoofdstad en de tweede stad van Oostenrijk, ligt aan de Mur. Hier, aan de voet van de Alpen, kunt u een wandeling maken door de prachtige binnenstad. Het centrum is de grootste middeleeuwse van Midden-Europa en staat natuurlijk op de werelderfgoedlijst. Bezichtig bijvoorbeeld het raadhuis, een barok gebouw.

Pagina 1/1
***
-
St. Lorenzen
-
Steiermark
Zoekcode:8157
Vakantiepark Kreischberg in St. Lorenzen, Steiermark, OostenrijkLigging van Vakantiepark Kreischberg in St. Lorenzen, Steiermark, Oostenrijk
  • Fraai binnenbad
  • Animatie en speeltuin voor de kinderen
  • Diverse fiets- en wandelroutes
  • Huren van een appartement of bungalow
Vakantiepark Kreischberg is gelegen tussen de bergen, in het dal van de Mur. Een mooie bestemming met fijne voorzieningen voor jong en oud. Lees meer...
Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig WIFI (internet) aanwezig
Grootte: 74
8.5
Pagina 1/1