Vakantieparken Lombardije - Italië

Italië Adriatische - Venetiaanse Kust Bloemenrivièra Emilia Romagna Gardameer Lago Maggiore - Piemonte Le Marche - Abruzzo Lombardije Sardinië Sicilië Toscane - Elba Umbrië - Lago Trasimeno
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Lombardije Met het Lago Maggiore in het westen, het Gardameer in het oosten en de Alpen in het noorden is Lombardije een veelzijdige vakantiebestemming. Op de vakantieparken zijn ondermeer bungalows en appartementen te huur..
Algemene informatie over Lombardije

In Noord-Italië ligt Lombardia oftewel Lombardije. Een gebied waarin de Centrale Alpen liggen, de stad Milaan, de rivier de Po en de Po-vlakte, en waarin het Maggioremeer en het Gardameer natuurlijke grenzen vormen. U merkt het al, u kunt hier naar toe voor een veelzijdige vakantie.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Lombardije

Wanneer u graag naar een zoetwatermeer wilt voor uw vakantie, dan zijn er dus meerdere opties. Het Gardameer ligt in het oosten op de grens met Veneto, het Lago di Maggiore in het westen op de grens met Piemonte. Daarnaast zijn er nog het Comomeer, het Idromeer en het Iseomeer. Alle drie de meren zijn erg leuk met elk hun eigen pluspunten. Het grootste meer is het Comomeer in het westen bij het plaatsje Como met een rijke historie.

Het Iseomeer is een slag kleiner, ook hier ligt een plaatsje met dezelfde naam als het meer. Iseo is leuk om te bezoeken, hier vindt u een kasteel en meerdere kerken. Naast het Iseomeer ligt het kleine Idromeer, een rustig meer waar u kunt watersporten, zwemmen en rondom heerlijk kunt wandelen. En dan is er nog de rest van Lombardije, bezoek de modestad Milaan of één van de vele andere steden op de Po-vlakte.

Pagina 1/1
****
-
Iseo
-
Iseomeer
-
Lombardije
Zoekcode:7701
Vakantiepark Residence Il Patio in Iseo, Iseomeer, ItaliëLigging van Vakantiepark Residence Il Patio in Iseo, Iseomeer, Italië
  • Zwembad, animatie en diverse sportmogelijkheden
  • Fitness en wellness faciliteiten
  • Geniet van de natuur of bezoek de oude stad Brescia
  • Huren van een bungalow
In het plaatsje Iseo ligt aan de zuidkant van het gelijknamige meer Vakantiepark Residence Il Patio. Kom tot rust en geniet van de prachtige natuur. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Grootte: 13
7.8
****
-
Idro
-
Idromeer
-
Lombardije
Zoekcode:7377
Vakantiepark Residence Vico in Idro, Idromeer, ItaliëLigging van Vakantiepark Residence Vico in Idro, Idromeer, Italië
  • Buitenzwembad met apart 40 cm diep kindergedeelte
  • Speeltuin, trampoline en entertainment
  • Bezoek het mooie Brescia of andere steden zoals Verona
  • Huren van een appartement
Aan het prachtige, ongerepte IDrômeer ligt Vakantiepark Residence Vico. Met fijne voorzieningen, in een omgeving ideaal voor surf-, zeil en natuurliefhebbers. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Grootte: 22
8.3
Pagina 1/1