Aanbiedingen

Vakantieparken Iseomeer - Italië

Italië Adriatische - Venetiaanse Kust Bloemenrivièra Emilia Romagna Gardameer Lago Maggiore - Piemonte Le Marche - Abruzzo Lombardije Sardinië Sicilië Toscane - Elba Umbrië - Lago Trasimeno
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Lombardije, waarin het Iseomeer ligt Tijdens een vakantie aan het Iseomeer, bent u in het gebied van Franciacorte, een gebied dat bekend staat om diens wijnen. Op de vakantieparken zijn ondermeer bungalows te huur.
Algemene informatie over Iseomeer

Midden in de natuur van Noord-Italië ligt het Iseomeer, ten westen van zowel het grotere Gardameer als het kleinere Idromeer. Een heerlijke bestemming aan het water, waar u kunt genieten van rust en een prachtige omgeving.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Iseomeer

Het Iseomeer ligt bij de gelijknamige stad, een leuk plaatsje met een kasteel en kerken. In het meer liggen verscheidene eilanden, Monte Isola is de grootste, deze kunt u per boot bereiken. Geniet van een heerlijke vakantie aan het water, met veel mogelijkheden in de omgeving.

Tijdens een vakantie bij het Iseomeer, bent u in het gebied van Franciacorte, een gebied dat bekend staat om diens wijnen. Een prachtige omgeving met oude gerestaureerde boerderijen die de streek bijzonder karakteristiek maken. Wanneer u vanaf het Iseomeer iets naar het zuiden gaat, komt u in het natuurreservaat Torbiere del Sebino, hier vindt u veel verschillende vogelsoorten, vanaf het plaatsje Iseo kunt u mooie routes door het reservaat volgen. Dit kan ook vanaf het klooster van San Pietro, zo hebt u twee trekpleisters in één keer te pakken. In de vallei Val Camonica, ten noorden van het meer, kunt u rotstekeningen bezichtigen en de mooiste wandelingen maken.

Pagina 1/1
****
-
Iseo
-
Iseomeer
-
Lombardije
Zoekcode:7701
Vakantiepark Residence Il Patio in Iseo, Iseomeer, ItaliëLigging van Vakantiepark Residence Il Patio in Iseo, Iseomeer, Italië
  • Zwembad, animatie en diverse sportmogelijkheden
  • Fitness en wellness faciliteiten
  • Geniet van de natuur of bezoek de oude stad Brescia
  • Huren van een bungalow
In het plaatsje Iseo ligt aan de zuidkant van het gelijknamige meer Vakantiepark Residence Il Patio. Kom tot rust en geniet van de prachtige natuur. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Grootte: 13
7.8
Pagina 1/1