Vakantieparken Idromeer - Italië

Italië Adriatische - Venetiaanse Kust Bloemenrivièra Emilia Romagna Gardameer Lago Maggiore - Piemonte Le Marche - Abruzzo Lombardije Sardinië Sicilië Toscane - Elba Umbrië - Lago Trasimeno
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Lombardije, waarin het Idromeer ligt. Het Idromeer is een stuk rustiger dan het vlakbij gelegen Gardameer. Geniet van het heerlijk warme water van het meer en de groene omgeving. Op de vakantieparken zijn ondermeer appartementen te huur.
Algemene informatie over Idromeer

Het Idromeer is zo’n elf kilometer lang en ligt ten westen van het Gardameer. Kom genieten van een veelzijdige bestemming, het hele jaar door. De groene omgeving, het fijne klimaat, de mooie steden en de rust zijn slechts enkele pluspunten van deze bestemming.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Idromeer

Ondanks dat het meer in de omgeving ligt van het populaire Gardameer, is het nog vrij rustig gezien het toerisme. U kunt hier genieten van uw rust en tegelijkertijd is er veel te beleven. Het water van het meer is in de zomer rond de 24 graden, een fijne temperatuur om in te zwemmen en een beetje af te koelen. Op, in en rondom het meer kunt u onder andere surfen, zwemmen, zonnen maar ook genieten van de prachtige natuur en mooie plaatsen.

Het Idromeer is veel kleiner dan het Gardameer, het ligt tussen de mooie bergachtige natuur. Langs het meer liggen plaatsen Idro en Anfo, ook kunt u naar de plaatsen Brescia en Verona. Als u het geen probleem vindt om wat langer onderweg te zijn kunt u zelfs naar Milaan en Venetië.

Pagina 1/1
****
-
Idro
-
Idromeer
-
Lombardije
Zoekcode:7377
Vakantiepark Residence Vico in Idro, Idromeer, ItaliëLigging van Vakantiepark Residence Vico in Idro, Idromeer, Italië
  • Buitenzwembad met apart 40 cm diep kindergedeelte
  • Speeltuin, trampoline en entertainment
  • Bezoek het mooie Brescia of andere steden zoals Verona
  • Huren van een appartement
Aan het prachtige, ongerepte IDrômeer ligt Vakantiepark Residence Vico. Met fijne voorzieningen, in een omgeving ideaal voor surf-, zeil en natuurliefhebbers. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Grootte: 22
8.3
Pagina 1/1