Vakantieparken Aisne - Frankrijk

Frankrijk Aquitaine Bourgogne Bretagne Centre Corsica Languedoc-Roussillon Limousin Midi-Pyrénées Normandië Pays de la Loire Picardie Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Aisne. Met 2000 kilometer aan fiets- en wandelpaden door het gevarieerde landschap van Aisne is er veel plek voor een actieve vakantie. Op de vakantieparken zijn ondermeer bungalows te huur.
Algemene informatie over Aisne

Aisne is een mooie departement dat nog niet echt toeristisch is, toch is er voor een toerist genoeg te beleven. Zo zijn er meer dan 2000 kilometer aan fiets- en wandelpaden en nog eens 315 kilometer bevaarbare waterwegen. De hoofdstad van dit departement is Laon.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Aisne

In Aisne zult u meer dan één landschap tegenkomen, de streken in het departement hebben allen hun eigen kenmerken. Zo is er de Laonnais rondom de hoofdstad, hier vindt u karakteristieke dorpjes tussen de groene en met bomen begroeide heuvels. De hoofdstad zelf kent een aantal mooie trekpleisters zoals de vroeggotische kathedraal. Rond de stad Saint-Quentin vindt u een gebied met groene valleien, die van de rivieren Oise en Somme.

Wanneer u richting de Belgische grens gaat komt u bij een coulisselandschap en in dit gebied staan tientallen verstertke kerken. Dan is er nog de regio Soissonnais bij de stad Soissons, dit gebied heeft glooiende heuvels. Soissons zelf is ook de moeite waard, bijvoorbeeld om een dagje te winkelen. Door al deze gebieden kunt u heen fietsen of wandelen, vaak is de omgeving ook vanaf het water te verkennen.

Beschikbaar thema in Aisne: Vakantieparken met zwemparadijs.
Pagina 1/1
****
-
Chamouille
-
Aisne
-
Picardie
Zoekcode:8035
Vakantiepark Center Parcs Le Lac d'Ailette in Chamouille, Aisne, FrankrijkLigging van Vakantiepark Center Parcs Le Lac d'Ailette in Chamouille, Aisne, Frankrijk
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Overdekte speelwereld en animatie
  • Bezoek de historische stad Laon
  • Huren van een bungalow
In het noorden van Frankrijk ligt Vakantiepark Center Parcs Le Lac d'Ailette, bij een 140 hectare groot meer met zandstrand. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 10 km) WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Grootte: 70
6.5
Aanbieding Center Parcs | Bekijk de actuele lastminute aanbiedingen
Pagina 1/1