Vakantieparken Hessen - Duitsland

Duitsland Baden-Wurttemberg - Zwarte Woud Beieren Brandenburg Hessen Niedersachsen - Harz Nordrhein-Westfalen - Sauerland Rijnland-Palts - Eifel - Moezel - Saar - Hondsrug Schleswig-Holstein
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van de deelstaat Hessen In Hessen vindt u naast grote bossen, eeuwenoude bouwwerken en andere culturele bezienswaardigheden en ook recreatiemeren en pretparken voor de kinderen. Op de vakantieparken zijn ondermeer bungalows en appartementen te huur..
Algemene informatie over Hessen

Hessen ligt centraal in Duitsland, het is de deelstaat van de stad Frankfurt. De hoofdstad is echter het kleinere en minder bekende Wiesbaden. Hessen wordt ook wel eens het land van de gebroeders Grimm genoemd, zij leefden hier meer dan 2 eeuwen geleden.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Hessen

Niet alleen leefden de sprookjesschrijvers Grimm hier, u zult merken dat de natuur en de kastelen zelf ook iets sprookjesachtigs uitstralen. De mooie bouwwerken afgewisseld met de diepe bossen spreken jong en oud aan. U kunt in deze meest bosrijke deelstaat van Duitsland heerlijk wandelen en fietsen, even helemaal onthaasten. Of u zoekt juist de gezelligheid op in de steden. Frankfurt is één van Duitslands 10 grootste steden, het heeft een breed aanbod voor de cultuurliefhebber. Ook Wiesbaden is een mooie stad met meerdere musea en een prachtig park, het Kurpark.

Als u met jonge kinderen op vakantie gaat is een dagje pretpark altijd een leuke afwisseling. Een goede keuze is dan Wild- und Freizeitpark am Ettelsberg. Ga ook eens naar één van de recreatiemeren, als het te koud is om te zwemmen is het alsnog leuk om aan de kant te picknicken. Hessen is overigens ook een wintersportbestemming.

Pagina 1/1
***
-
Frielendorf
-
Hessen
Zoekcode:7309
Vakantiepark Ferienpark Am Silbersee in Frielendorf, Hessen, DuitslandLigging van Vakantiepark Ferienpark Am Silbersee in Frielendorf, Hessen, Duitsland
  • Zwembad met een 60 meter lange glijbaan
  • Wellness Centrum, met een sauna, stoombad en solarium
  • Wandelen, fietsen en met de kinderen van de zomerrodelbaan
  • Huren van een appartement of bungalow
In een glooiend, bosrijk landschap ligt Vakantiepark Ferienpark Am Silbersee. Net buiten Frielendorf, ten oosten van Sauerland. Lees meer...
Bosrijke omgeving Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Grootte: 136
6.5
Hotelkamer
Chalet
Appartement - Woning
Vakantiehuisje - bungalow
Stacaravan - mobile home
Boek uw vakantie bij:
  • TUI
  • Pagina 1/1