Aanbiedingen

Vakantieparken Funen - Denemarken

Denemarken Funen Jutland Lolland Seeland
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Denemarken Ga naar Funen, het één na grootste eiland van Denemarken, voor een (actieve) cultuur- en natuurvakantie of een strandvakantie. Op de vakantieparken zijn ondermeer appartementen te huur..
Algemene informatie over Funen

Denemarken bestaat voor een groot deel uit schiereiland Jutland en het grootste eiland Seeland. Daartussenin ligt het tweede grootste eiland, Funen oftewel Fyn. Dit eiland wordt ook wel de tuin van het land genoemd, vanwege de glooiende heuvels met boomgaarden.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Funen

U kunt Funen bereiken door de Grote Beltbrug of de Kleine Beltbrug te nemen vanaf Seeland of Jutland. Een deel van Funen bestaat uit de eilandengroep ofwel archipel van Zuid-Funen. Er zijn veel bruggen en veerverbindingen vanaf Funen naar deze eilanden. Overal is het landschap erg mooi, u vindt er tussendoor karakteristieke boerderijen en prachtige routes om te wandelen of fietsen. Natuurlijk kunt u ook het landschap bekijken vanaf het water, ga bijvoorbeeld eens mee met een bootexcursie.

Wilt u leuke uitstapjes maken dan zijn er ook genoeg mogelijkheden. Er zijn vele leuke dorpjes maar ook steden, zoals Odense. Deze plaats is de tweede stad van het land, u kunt hier naar musea, naar een Domkerk uit de dertiende eeuw en naar het huis van Hans Christian Andersen. Ook is er een dierentuin in deze stad, een leuk uitje met het hele gezin.

Beschikbaar thema in Funen : Vakantieparken aan zee .
Regio's / streken
Pagina 1/1
****
-
Bogense
-
Funen
Zoekcode:7367
Vakantiepark Bogense in Bogense, Funen, DenemarkenLigging van Vakantiepark Bogense in Bogense, Funen, Denemarken
  • Zwemmen in zee of het overdekte zwembad met waterglijbaan
  • Fitness en tennis
  • Uitjes naar Odense en Legoland
  • Huren van een appartement
Geniet van een heerlijke vakantie in Denemarken. Bij het plaatsje Bogense ligt het gelijknamige Vakantiepark Bogense. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig
Grootte: 727
8.3
Hotelkamer
Chalet
Appartement - Woning
Vakantiehuisje - bungalow
Stacaravan - mobile home
Boek uw vakantie bij:
  • TUI
  • Pagina 1/1