Vakantiehuis

Vakantiehuis

Huren van een luxe bungalow of villa op een vakantiepark

kies een regio in België Vakantiehuis België Vakantiehuis Denemarken Vakantiehuis Duitsland Vakantiehuis Frankrijk Vakantiehuis Hongarije Vakantiehuis Italië Vakantiehuis Kroatië Vakantiehuis Nederland Vakantiehuis Oostenrijk Vakantiehuis Portugal Vakantiehuis Slovenië Vakantiehuis Spanje
* Alleen landen met aanbod zijn klikbaar.
Vakantiehuizen in alle soorten en maten

Het aanbod van huisjes is enorm. Van heel simpel en 'basic', tot extra luxe met zwembad, sauna en andere extra's. De keus wordt bepaald door uw wensen, de grootte en samenstelling van het gezelschap én natuurlijk de bestemming. Want bij een huis in Zuid-Frankrijk is de behoefte aan een airco een stuk groter dan bij een huis in bijvoorbeeld Drenthe. Onder een vakantiehuis verstaan we trouwens een vrijstaande woning maar ook geschakelde bungalows en huisjes zoals die op veel vakantieparken te vinden zijn.

Waarom op een vakantiepark?

Op een park zijn vaak toch wat meer faciliteiten zoals een receptie, zwembad, winkel en vooral op de grotere parken een animatieprogramma, eetgelegenheden en soms zelfs een, al dan niet overdekt, zwemparadijs.

Honden en andere huisdieren toegestaan?

Op verreweg de meeste parken zijn huisdieren toegestaan. Voor honden geldt dit natuurlijk ook, maar mits aangelijnd. Maar in lang niet alle vakantiehuizen zijn ze welkom. Dus als u uw uw huisdier mee wilt nemen op vakantie is het zaak om bij het boeken goed te kijken of huisdieren zijn toegestaan.