Vakantieparkwijzer.nl blog

Nieuws en informatie voor én over een vakantie op een vakantiepark

Op vakantie bij onze oosterburen

Duitsland. Een prachtig, groot en afwisselend land. Je kan er naar toe voor een vakantie dicht bij huis, maar iedereen zal het met me eens zijn dat de West-Duitse deelstaten zeker niet ‘dicht bij huis’ zijn. Juist door het grote oppervlakte is er veel keuze.
Datum 2 January 2015

Wintersport voor iedereen

Al jarenlang gaan vele Nederlanders in de koude maanden richting de skipistes. In 2012 waren dat meer dan een miljoen mensen, die gingen voornamelijk naar Oostenrijk en Frankrijk. Er zijn veel gebieden, de een met nog mooiere en moeilijkere pistes dan de ander. Gelukkig maar, zo is er voor elk wat wils, of je nou al vanaf jongs af aan op de lange latten staat of dit jaar voor het eerst wilt gaan.
Datum 15 December 2014

Vakantie in eigen land

In vorige blogs heb ik geschreven over mooie buitenlandse bestemmingen maar laten we vooral de mogelijkheden in ons eigen Nederland niet vergeten! Er zijn veel parken om te bezoeken, met uw gezin, uw partner of met vrienden. Op het platteland, aan strand, op de eilanden of nabij een stad.
Datum 1 December 2014

Goedkoop op vakantie in Midden-Europa

Als ik op vakantie ga, is het budget altijd een belangrijk punt op mijn wensen- en eisenlijstje. Als je geen hoog budget hebt, maar wel op vakantie wil en het liefst ook nog naar de zon, zijn erin landen zoals Hongarije, Kroatië en Tsjechië gelukkig nog genoeg mogelijkheden.
Datum 18 November 2014

Vakantie in het landschap van Toscane

Er zijn veel prachtige bestemmingen in Europa voor een vakantie. Elk land, en daarbinnen elke regio, heeft zijn eigen charme. Een regio die mij erg aanspreekt is Toscane. Hier geniet je van een eigens landschap, in het westen van Italië.
Datum 7 November 2014