Appartement Noord-Hongarije - Hongarije

Hongarije Noord-Hongarije
Wat is een appartement?

Gewoonlijk is een appartement een gelijkvloerse woning. In vergelijking met een hotelkamer zijn er meer faciliteiten. Zo is een appartement voorzien van een eigen keuken en is er meestal een eigen terras of balkon. Ten opzichte van een bungalow is er vaak wat minder ruimte maar appartementen zijn vaak wel een stuk voordeliger. Dat is ook een belangrijke reden voor de populariteit van appartementen.

Van appartementencomplex tot bovenwoning

Bij grote wintersportgebieden en vakantieresorts zijn de woningen vaak ondergebracht in appartementencomplexen maar dat is lang niet altijd het geval. Bij kleinere vakantieparken worden vaak huizen gebouwd waarvan de benedenverdieping en de bovenliggende etage(s) apart worden verhuurd.

Een maisonnette is ook een appartement

Zoals gezegd zijn appartementen normaliter gelijkvloers. Maar dat hoeft niet altijd. Een maisonnette is een appartement, maar heeft wel meerdere verdiepingen. Een studio heeft maar één kamer, maar is geen hotelkamer omdat deze ondermeer is uitgerust met een keuken.

Regio's / streken
Pagina 1/1
*****
-
Dunaszentmiklós
-
Noord-Hongarije
Zoekcode:8310
Vakantiepark Landal Residence Duna
 in Dunaszentmiklós, Noord-Hongarije, HongarijeLigging van Vakantiepark Landal Residence Duna
 in Dunaszentmiklós, Noord-Hongarije, Hongarije
Vakantiepark Landal Residence Duna ligt in het prachtige landschap van Hongarije. Niet ver van de grens met Slowakije, ten noordwesten van Boedapest. Lees meer...
Bosrijke omgeving Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig
Grootte: 130
Pagina 1/1